Hei og hå alle sammen!

Ja, nå er det en liten stund siden jeg har skrevet, og jeg må beklage på forhånd om det blir litt vanskelig å lese denne gangen. Jeg sitter nemlig på en data med et tastatur som har jæææævla trege m og n taster.

Men ja, som sagt er det en stund siden. Jeg har vært litt opptatt den siste tiden, nemlig.
Vært på møte med dyrebeskyttelsen og snakket om det nye dyrehuset bl.a. Dyrebeskyttelsen Drammen har nemlig fått et hus å distribuere til hjeløse dyr som trenger nye hjem. Og her har jeg meldt meg frivillig til å hjelpe til med å stelle, medisinere, vaske og kose med dyrene.

I går skulle jeg egentlig til Lillehammer og stille ene chillaen, men jeg har blitt skikkelig forkjølet ed feber og hele sulamitten.
Men, som et lite plaster på såret, samlet jeg noen krefter til å dra på CC kjøpesenter til ene dyrebutikken der og fikk gratis helsesjekk av Hugin av Trude Mostue!
Var litt lang ventetid, men det var veldig koselig. Hun fant ikke noe feil, og fortalte at hun ble skikkelig rolig og avslappet av han.
pc050002

Etter dette dro jeg til båten til Lars2, og vi dro på butikken og kjøpte snop og film. Så i går ble det kjempegod og sterk taco, Jenta som lekte med ilden, godteri og potetgull og så filmen the darwin awards, før jeg sovnet på sofaen sammen med bikkja.
Når Lars1 er borte i Berlin, så må man jo bare gjøre det beste ut av det, og vi hadde det veldig koselig!

Én kommentar

ei <3

06.des.2009 kl.15:54

så søt blogg :)

komenter gjerne tilbake <3

www.ei.bloggno, da hadde vi blitt veldig glade

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena

Eva-Lena

18, Lier

Ekstremt glad i dyr. Bor i egen leilighet i Lier. Jobber i dyrebutikk. For tiden ingen skole.

Kategorier

Arkiv

hits