Hvil i fred, mine kjære...

Fredag 11.desember ble 7 av mine herlige hunner avlivet på grunn av den bedritne sykdommen jeg har slitt med siden mai hos rottene. Antakelig har de hatt den enda litt lenger, men det har ikke synst før i mai.
Først trodde jeg jo det bare det var en vanlig luftveisinfeksjon, så de fikk antibiotika. Men det hjalp ikke. Etter en stund prøvde jeg igjen. Hjalp ikke da heller. Og nå ble de siste avlivet før sykdommen ville slått ut like kraftig som på de som ble avlivet forrige gang.. Det er så trist å avlive dyr man er glad i! Savner de masse!
En skulle nesten ikke tro jeg ville savne de, for for meg så har rottene vært litt av et pes pga alle uhellskull jeg har fått osv.. Men selvom det har vært tårevått slit og pes, så kan jeg jo ikke unngå å bli glad i dem! Og det er virkelig tomt her nå.
Har igjen to jenter som ikke er smittet, og 11 hanner da. Så er heldigvis ikke helt tomt!
Noe av det positive er jo at de som er igjen endelig har fått den burplassen de fortjener. Har jo måttet gå til nødstiltak med bur som har vært av stål hele veien, og det er ikke det største buret å få tak i.


Tinkerbell og Ronja. Mor og datter. To av de som ble avlivet.. :(
Tink var min mest spesielle rotte.. Savner henne masse! Har heldigvis en hannrotte igjen etter henne.Ellers skal jeg selge Embla's Maple til en i dag. Han har en chilla fra før som mistet venninnen sin forrige uke, så han skal prøve å få sin sammen med Maple. Og han virker veldig dyreglad og god, så jeg finner desverre* ikke noe på han.

*Ville ha en unnskyldning til å ikke selge henne, for vil jo ha henne selv, men når hun kommer til et så godt hjem så er det nesten bare tull å være egoistisk - spesiellt siden jeg føler hun trenger en å være med, og hun trenger mye oppmerksomhet, for hun er jo så gal etter kos.

Men det er jo snart jul! :D
Jeg har en uke igjen med jobbing, også har jeg fri til nyåret!
Selvom jeg bare trives mer og mer på jobben, så er det deilig å vite at jeg får fri i jula og kan dra til mine kreftsyke besteforeldre i Sverige. Skal bli veldig godt å se de!
Hva ønsker du deg til jul?
Én kommentar

Arisia

13.des.2009 kl.13:24

Kondolerer :/ Gruer meg til den dagen jeg mister en av mine rotter. Synd de bare lever i maks 3 år.

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena

Eva-Lena

18, Lier

Ekstremt glad i dyr. Bor i egen leilighet i Lier. Jobber i dyrebutikk. For tiden ingen skole.

Kategorier

Arkiv

hits