Off to work..

I dag kjenner jeg at jeg IKKE har lyst til å dra på jobb!
Jeg trives veldig, det er ikke det.. Men jeg føler meg så... akkurat som om jeg brygger på noe.. Hodet er liksom litt tungt? Og kroppen er slapp, og beina klarer så vidt å bære meg. Halsen er litt sånn halvuggen også. Godt den ikke er sår, for da blir jeg funksjonshemmet! Når halsen min er sår så klarer jeg ikke å snakke, så vidt å puste, ikke spise eller noenting, for da kommer mageinnholdet opp! DET er grusomt det! Takk og pris for at jeg har sluppet det, ja!

Men men, det blir ikke så mye slit på jobben i dag. Kanskje blir det litt stille og. Jeg jobber fra 10 til rundt 14 tiden. Jobber for ei som skulle på sykehuset, og helt til hun kommer til jobben. Får ta morgenstellet hos dyrene, og se om jeg ikke får vasket noe. :)
Kose litt med den supersøte tamme undulaten og, som jeg egentlig håper er solgt! :)

2 kommentarer

Tin3

08.feb.2010 kl.09:50

off. får håpe du ikke blir syk!

Jobb = penger. Tenk på det du!:)

Kine

08.feb.2010 kl.14:02

Jobb er penger ja! Stå på:)

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena

Eva-Lena

18, Lier

Jente på 18 år. Leier en leilighet i Lier. Bor der med 1 hund og 2 rotter, og et par akvarier. Til våren flytter mine 4 kaniner til meg, når det blir varmt nok ute. Kattene blir nok boende hos mamma til jeg får et bedre sted å bo. Jobber i dyrebutikken på Liertoppen. Søkt meg inn på Barne- og ungdomsarbeider til høsten.

Kategorier

Arkiv

hits