SELGES!!

Jeg har tre dyr til salgs!
Håper virkelig noen der ute kan ta dem!

Brutus, en kastrert supersnill hannkanin som er castor kapptegnet rex. Rexen er kjent for sin superdeilige pels, og Brutus er ikke et unntak! Brutus er bare ikke så stor som normale rexer. Tipper at tilbake i tid var en eller flere av forfedrene brukt til minirexavl. Han selges med bur på 120 cm og utstyr til ikke mer enn 300 kr. Buret alene er verdt i underkant av 1500 kr nytt. Han har egen do i buret og går på denne. Ellers rundt i buret har han et pledd han liker å sove på.


Tropical og Montaus er to chinchillahanner som selges med stamtavle, Ferplast Jolly (bur på 148 cm i høyden), utstyr, mat, rosiner og badesand til 2 000 kr. Jeg har ikke lyst til å selge de, men jeg må...2 kommentarer

Tin3

10.feb.2010 kl.18:48

off.. triste greier.. håper noen snille mennesker vil overta dem

Eva-Lena

10.feb.2010 kl.21:59

Håper jeg og..

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena

Eva-Lena

18, Lier

Jente på 18 år. Leier en leilighet i Lier. Bor der med 1 hund og 2 rotter, og et par akvarier. Til våren flytter mine 4 kaniner til meg, når det blir varmt nok ute. Kattene blir nok boende hos mamma til jeg får et bedre sted å bo. Jobber i dyrebutikken på Liertoppen. Søkt meg inn på Barne- og ungdomsarbeider til høsten.

Kategorier

Arkiv

hits