Ikke bare bare..

Nei, alle dager er ikke bare bare..
Flyet til Thomas var forsinket fra USA, så han rakk ikke flyet han egentlig skulle ta fra Paris. Og neste fly til Norge gikk kl 7 om kvelden.. Nå er han i Oslo, og skal snart ta bussen hit. :)

Ellers fikk jeg sterk hodepine på jobben i dag og ble skikkelig redusert. Etter et par smertestillende og noe å spise ble smertene betydelig mindre, men ting gikk fremdeles ikke helt min vei allikevel. Jeg skulle fylle på noen av saltvannskarene, og den første gikk helt greit, men den andre rekka var verre. Uten at jeg så det så falt slangen ned fra karet og det kom masse saltvann på gulvet. Da jeg fikk den oppi igjen og hadde fått vekk vannet fra gulvet, gikk saltvannstønna tom for vann, så jeg måtte fylle opp den og. Dro frem brannslangen og hadde oppi 18 kg med salt, og fant plutselig ut at klokken var fem på stengetid, og vips så måtte jeg avslutte det jeg holdt på med.. Så karene ble ikke ferdige, og tanken ble bare halvfull.
I tillegg måtte jeg skuffe en kunde som kom TO på STENGETID og skulle ha fisk. Jeg fortalte det som det var at vi ikke fanger fisk så tett på stengetid, for det kan ta kjempelang tid. Og jeg har faktisk en buss jeg må rekke (men det sa jeg ikke). Ei annen på jobb ble faktisk værende til halv 11 en kveld fordi hun måtte fange fisk, og etter mange liknende hendelser, har vi nå sluttet å fange fisk så sent.
Men nå skal jeg se om jeg ikke får i meg noe et eller annet spiselig, og legge meg, og håpe kjæresten er her snart.
God natt, alle sammen!


2 kommentarer

SoinyTherese

29.mar.2010 kl.23:16

Kjempefin blogg du har : D

fritext

30.mar.2010 kl.02:24

Tusen takk for at jeg får være din bloggvenn. Visste ikke om bloggen

din. Men dette passer meg helt supert. Kjempeglad for å få kontakt med andre som (nesten) lever og ånder for dyr. Jeg er av det ekstreme

slaget, siden jeg liker og er mer glad i dyr, enn i mennesker, men det har vel med den erfaringen man har gjort seg.

Noen vil kalle meg "dyresamler", men det er bare at jeg er så vann-

vittig fasinert og glad i dem. Gleder meg til å følge bloggen din.

Skriv en ny kommentar

Neytiri

Neytiri

18, Lier

Jente på 18 år. Skriver i hovedsak om dyrene mine, men også andre ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits