Påskesola endelig her, og våren er i luften!

Akk, hvor deilig er det ikke å kjenne at våren kommer alt fortere og sluker vinteren og dens kulde?
Og hvilken måte er bedre å nyte den på enn en tur i påskesola?
Jeg og Thomas tok oss en lengre gåtur oppe ved meg i går, og til min store overraskelse havnet vi på en privatvei hvor det sto:

Wuhu!!
Traff på en del andre hunder, men bare i innhegning. Traff ÈN hund på tur, men vi hilste ikke på de. De virket litt "fiendtlige", uten at jeg kan forklare noe dypere. Hugin brøy seg lite om hundene i innhegning, som på sin side igjen klikket vinkler. :PEllers da?
Hvordan har din påske vært?
Hva har du gjort?

Én kommentar

fritext

06.apr.2010 kl.00:13

Finnes det virkelig et slikt sted? Og det har du ikke visst om? Det er jo et himmelrike for både hund og eiere. Hvem kan ha laga til noe slikt? Trodde ikke det var mulig!! Her sniker vi oss langt inn i skogen, og slipper oss løs (i begge ender), for å få litt morsjon. Det går ikke an å ha en hund i band hele livet (synes nå jeg), en hund må få luft under vingene! Men når det er båndtvang hele året (forstår jo det, også, andre dyr i skogen) -får ikke en hund gjøre alt den er skapt for (selvsagt avhengig av rase). Men en hund er et arbeidsdyr, de er ikke bare til å gå tur i bånd med. Skal de få jobbe med det de er skapt for (eks. spor, redning,) må de i en del aktiviteter få være løse. Og det er ikke alle steder det er hundeklubber med slike muligheter. Nåvel, det var mitt syn på den saken.

Skriv en ny kommentar

Neytiri

Neytiri

18, Lier

Jente på 18 år. Skriver i hovedsak om dyrene mine, men også andre ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits