Svar på spørsmålsrunden! :)

1. Hvor mange dyr har du, hvilke dyr har du og hva heter de? :)
Jeg har to hunder ved navn Hugin og Munin, av rasen whippet.
Tre katter ved navn Angel, Cæsar og Napoleon.
To chinchillaer ved navn Montaus og Tropical.
Fire rotter ved navn Viqee, Trille, Bianca (dumbo fuzz) og Minde (dumbo).
Syv fancymus ved navn Tarzan, Isabella, Hjerteungen, Lego, Naobi, Bandida og Leo.
Tre skilpadder ved navn Ninja (guløret terapin), Kurt og Chili (kinesisk treknøl
). Har også en rødøret terapindame ved navn Turtle (norsk uttale) som har vært på et langvarig besøk, som forhåpentligvis snart blir hentet av eieren sin).
Tre kaniner ved navn Amy (rex), Velvet (rex) og Lola (løvehodeteddy/dvergvedder).

Og noen reker og fisker uten navn. Har bl.a rød kirsebærreke og amanoreke. Skal kjøpe flere av begge to, og skal også kjøpe dvergviftereker og oransje dvergreke. Av fisk har jeg guppyer, sort neontetra og glødebåndstetra, og en kampfiskhann. Skal ha noen flere tetraer, og vurderer noen barber, og evnt noen små guramier.

2. Hvilket stjernetegn er du?
Jeg er kreps, og stolt av det, hehe!
Skulle visstnok ha accedanten i løven, eller noe. Litt usikker både på skrivemåten og om det var det riktige.

3. Hva er ditt yndlingsdyr?
Jeg har ikke et spesielt favorittdyr, men jeg liker veldig godt bjørner, ulver og smådyr i naturen. Ellers er jeg vel ganske sånn at jeg ser masse ting jeg liker ved nesten alle dyr.

4. Hvilken musikk hører du på?
Jeg hører på litt forskjellig, men i hovedsak rolige toner som Enya, Enigma osv. Favorittartisten min er Nordman, en svensk sanger som blander pop, rock og irsk musikk og blandingen er kulere enn man skulle tro. Utenom det er jeg veldig glad i country, men da ikke alt. Liker de litt mer glade sangene, og de som er rolige, men ikke kjedelige.

5. Hva tar du på deg (fra innerst til ytterst) hvis du skal gå tur i -20 grader?
Hmm.. Selvsagt undertøy, det vanlige. Ullundertøy utenpå der, du vet - sånne med armer og ben. På føttene har jeg ullsokker, rett mot huden. Unngår alltid sokker med Merinoull. Oppetter beina har jeg leggvarmere. Over det har jeg en blå bukse som er fantastisk til å holde på varme, selvom det ikke ser sånn ut. Er egentlig bare en kosebukse. Eller en vanlig bukse. På overkroppen har jeg en vanlig tynn genser, og en ullgenser utenpå der igjen.
Har en svær brun og kjempevarm jakke jeg fikk av mormor, og den er perfekt på kalde dager.
Skal jeg ikke ut blant folk, så blåser jeg i vanlige bukser, har bare ullundertøybuksa eller en steelongs (usikker på hvordan man skriver det) og drar på meg vinterdressen min. Den kan jeg til og med sitte rett i snøen med og holde varmen i over 15 min uten å måtte bevege meg. På beina har jeg ikke noe bra lenger. Blir innkjøp av nye vintersko til høsten. Lue har jeg alltid på, for ørene mine blir kjempekalde og da får jeg vondt i hodet. I tillegg forsvinner nesten all kroppsvarmen ut av hodet. Har gjerne en hette over dette igjen. På hendene har jeg kjempevarme strikkede votter. Skjerf hører alltid med!


6. Hva gjør du hvis det kommer en kunde som tydeligvis vil kjøpe noe levende som "for"/mat?
Kommer med en unnskyldning om at vi ikke selger dyrene av forskjellige grunner. Vi selger uansett døde dyr fra Sverige for mat.

7. Har du noen gang hatt en flau episode på jobb?
Hmm, ja, men ikke noen ordenltig flaue.
Var en kollega av meg som sto bak akvariereolene for å fikse noe med ledninger osv. Jeg visste ikke dette, men så at luka sto åpen på forsiden, så jeg tenkte jeg skulle lukke den. Jeg så nesten rett på henne, men jeg la allikevel ikke merke til henne. Hun ser på meg og sier lett "hallo", og jeg skvetter og skriker ut så det ljomer i hele butikken! Kunder snudde seg og lo.
Men når vi først er inne på temaet, så bevitnet jeg en morsom hendelse med sjefen og en kunde.
Det kom en mann i rundt 50-årene og sier: Hallo! Jeg er ute etter en slik en ball for hunder. Den vibrerer når du slår den på. Har du en sånn en? Den går på batteri..
Sjefen min betenkt: Hmm.. Nei, vi har ingen batteridrevne leker som vibrerer...
Rett etter hun hadde sagt det, hørte hun selv hvor dumt det hørtes ut, og alle lo.
Så sier hun mens hun humrer litt: Da har du nok kommet til feil butikk..


8. Hva gjør du hvis du møter en kjekk gutt som du har lyst til å bli bedre kjent med?
Tja.. Jeg prøver vel å sjarmere litt med å smile, og det har pleid å fungere faktisk. Også finner jeg et eller annet å si, og tar det derfra.

9. Hvilke retter ville du servere om du skulle invitere noen til middag?
Det kommer litt an på. Jeg er super på å steke kjøtt, og får det som regel alltid saftig. Jeg er ikke flink til å bake, så blir ikke noe bakst. Men noe kjøtt med salat eller grønnsaker av noe slag, saus og ris. Som regel.

10. Hva ville du gjort om du så en hund bli påkjørt av en bil?
Kommer nok an på situasjonen. På en eller annen måte hadde jeg sørget for at hunden fikk hjelp (veterinær). Hadde bilen bare kjørt videre, så hadde jeg faktisk merket meg registreringsnummeret på bilen. Bilmerker og slikt er jeg ikke noe god på, så det hadde jeg ikke sett. Anmeldelse hadde blitt følgene.
Om ikke eieren hadde vært til stede, så hadde jeg selv på en eller annen måte sørget for å få den til veterinær, og evnt sjekket etter telefonnr eller navn på halsbånd. Veterinæren vil jo sjekke etter microchip hvis ikke det er noe halsbånd på den. Ville også prøvd å gjøre noe selv med tanke på utvendige blødninger.


11. Hva ville du si hvis en rasende nabo kom på døra, sint fordi "et eller anna dyr" hadde vært i hagen hans og gravd i bedet hans, og han er sikker på at du er ansvarlig?
Jeg hadde bedt vedkommende forklare hvorfor han mener det er et av mine dyr, ettersom ingen av mine dyr går utenfor døren uten at jeg er med eller de er i bånd.

12. Hva er det verste du gjør på jobb? Hva er det beste med jobben?
Hmm, det verste... Saltvannsfisker, tror jeg. Det er så vanskelig. Vi skal snart kurses i det, så blir nok lettere etterhvert! :)

Det beste er helt klart miljøet! Det er et fantastisk arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer og en morsom sjef som til og med kan finne på å stepdanse bak kassa. Det er som regel bare hyggelige kunder innom, og av og til kommer de inn med søte små valper eller voksne dyr. Til og med minigris!
I tillegg er det mange søte dyr å kose med.
Noe av det koseligste er når kunder er kjempefornøyd med servicen, og takker for god hjelp! Det gjør dagen, på en måte.


13. Yndlings-farge?
Jordfarger. Brun, grønn, beige og forskjellige toner av det.


14. Har du ridd på hest før?
Ja, men ikke i det siste. Har fått skrekken etter en ulykke på skolen. Savner det da, så må egentlig bare trosse frykten og komme meg opp igjen!

15. Har du ridd på ein elefant?
Nei.

16. Ka er yndlings-katterasen din?
Det må være exotic og siameser. De er fantastisk flotte! Synes også Main Coone, Bengaler og Sphinx er nydelige!

17. Kor lenge har du hatt denne bloggen?
Siden november 2009.

18. Ka syntes du er det beste med sommeren?
At det ikke er lenge igjen til høsten. Høsten er min favorittårstid!

2 kommentarer

Tin3

07.jun.2010 kl.12:44

Brae svar:)

Men oi!:o jeg skulle jo skrive spm :$

Neytiri

07.jun.2010 kl.15:03

Tin3: Spør, så kan jeg plotte det inn. :)

Skriv en ny kommentar

Neytiri

Neytiri

18, Lier

Jente på 18 år. Skriver i hovedsak om dyrene mine, men også andre ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits