Emergency birdie!

I dag da jeg skulle på jobb gikk jeg som vanlig igjennom hagen for å komme meg til grusveien på nedsiden av leiligheten. Og der, midt på gresset, ligger det en liten fugl. Ved første øyekast trodde jeg det var en fuglemamma som hadde mistet eggene sine og lå og ruget de på bakken, men da den hoppet og snublet avgårde, skjønte jeg fort at dette ikke var vanlig fugletrasing. Den snublet inn i buskaset, og jeg kom rolig etter. Jeg er ikke den som bare kan se på sånt uten å gjøre noe. Så etter mye frem og tilbake fikk jeg endelig tak i den lille krabaten, og puttet den i veska, og gikk tilbake og la den i et fraktebur, og hoppet så på bussen. Det fine med å jobbe på TAM Liertoppen er at vi ligger vegg i vegg med en veterinærklinikk, og dit gikk turen.
Mens jeg var og handlet meg litt mat før jeg begynte på jobb, sjekket de vingene dens, og det var helt klart noe galt. Om den var brukket eller ikke klarte de ikke å kjenne, for vingen var såpass hoven, men ellers var fuglen kvikk og rask! Vi ble enige om at vi skulle se det an over helgen. Blir den bra, så skal den selvsagt slippes ut igjen, men blir den ikke bra, så vil den bli avlivet. Den fikk smertestillende, og nå er den i et bur.

Lille fugleungen får iallefall en sjanse! ^^

3 kommentarer

Tin3

04.jun.2010 kl.22:43

Synes det er bra det du gjør :D

Hvis det ikke er noe å gjøre så er det best for han/hun å slippe :/ men da har han/hun det i allefall bedre enn å bli tatt av en katt o.l

fritext

05.jun.2010 kl.00:09

Så godt det er at slike dyrevenner finnes. Ikke så mange av dem, har jeg inntrykk av. Jeg fant en fugl laaangt inni skauen en gang, og sprang for livet, og kjørte så, til dyrlegen med den. Puh, men da var i hvert fall samvittigheten reddet.

Linda Pevensie

05.jun.2010 kl.00:35

Så flott at den fekk ein sjanse :)

Skriv en ny kommentar

Neytiri

Neytiri

18, Lier

Jente på 18 år. Skriver i hovedsak om dyrene mine, men også andre ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits