Ny birdie!

I dag har jeg fått med meg en ny fuglunge hjem... Jeg vet ikke hvilken type fugl det er, men den er iallefall hjemme hos meg nå. Det kom en fortvilet kunde inn i butikken i dag bærende på en pose. Utifra det jeg klarte å få ed meg av det han sa, var at han var fortvilet og ikke visste hva han skulle gjøre, og at det var noen andre som hadde funnet den og bare lo og så på at den sleit, og at han ble dritforbanna og sa de måtte ta den med til veterinæren. Han haddeskikkelig hastverk, så han lempet nesten fuglen over til meg, og spurte om ikke jeg kunne få tatt meg av den. Joda, jeg sier jo ikke nei til slikt. Før jeg fikk snakket noe mer med han, så jeg bare at han forsvant ut med et stort takkende smil.

Etter nærmere ettersyn, så er det ingenting galt med fugleungen, og jeg har tenkt å sette den inn i et stort bur i morgen så den får trent opp flyveferdighetene sine. Tenkte jeg kanskje skulle slippe den løs i gangen min, med hundene stengt inne i buret på kjøkkenet, og få den til å flytrene litt der. Jeg har tenkt å unngå så mye som mulig av kontakt, for jeg vil ikke ha den tam.

Har ikke tatt noe bilde av den i dag, for den er ganske så stressa, så vil bare la den i fred. Får sikkert tatt et i morgen. :)

Så.. Hva skal jeg kalle den lille rakkeren? :)

4 kommentarer

Arisia

11.jun.2010 kl.22:46

Åh, så nydelig! Hva med å kalle han opp etter en norrøn gud? Det blir et sånt "kontakt med naturen navn" eller noe :p

fritext

12.jun.2010 kl.00:44

Hva med mat/mating? Vet du hvilken sort det er?

Neytiri

12.jun.2010 kl.09:09

fritext: Har enda ikke funnet ut hva det er, men jeg har ikke sjekket. Hadde fort sett det om jeg hadde googlet.. Men den lille døde i natt, av ukjent grunn...

fritext

12.jun.2010 kl.15:37

Kan jo være indre skader da. Blir så hakke galen på folk som ikke bryr seg. Jammen godt der er noen som tar ansvar (mannen som kom til deg + deg). Jeg er så ekstrem at dyra går foran gubben her hjemme...har sagt det tydelig, og kan han ikke akseptere dyra mine, kan han pakke sakene sine....så han er snillere med dem nå, når han vet hvor på rangstigen han står!

Skriv en ny kommentar

Neytiri

Neytiri

18, Lier

Jente på 18 år. Skriver i hovedsak om dyrene mine, men også andre ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits