Forsmak på det å ha pinscher?

Legg merke til forsmak. Jeg har jo egentlig bestemt meg for at jeg vil ha en pinscher etter guttene mine har gått bort. Det blir forhåpentligvis så lenge som 14-15 år til, og så lenge mine fremtidige unger er store nok. Pinscher er jo ikke akkurat en småbarnshund - selvom det er mye hva man gjør de til, men allikevel.
Men, tilbake til overskriften. Munin er nok en liten forsmak på det å ha pinscher. Evig energi, kjeder seg utrolig lett, og piper hele tiden om han ikke synes lekene sine er morsomme lenger eller tingene han tar fra meg blir tatt tilbake. Da piper han og ser på døren og vil ut, slipper jeg han ut vil han inn med en gang og skraper på døren, og så fort jeg har fått av halsbåndet igjen, så piper han fordi han vil ut igjen. Så jeg måjo konstant enten gå rundt og roe han ned, eller underholde han. Nå i skrivende stund fant han en tom melkekartong som ble en morsom leke.. Jeg ser også at han har dratt med seg skoen min inn på kjøkkenet, g skohylla er nå ikke stilt opp lenger. Hundeklærne ligger strødd rundt, og på stuegulvet ligger de en gang så pent brettede klærne mine utover hele plassen..
Moro med hund! :D

Trayan (sorte) og Wookie er bestekompisene til Hugin - og helt sikkert start Munins også. :)

5 kommentarer

Arisia

12.jun.2010 kl.13:28

Jaa, det skal en spesiell person til med slitsomme dyr (: Tålmodighet er en gave.

fritext

12.jun.2010 kl.20:37

Jeg har hatt det problemet med noen av de renrasa hundene, kanskje fordi de alltid ble aktivisert sammen med meg, de trente med meg, etc. Og kanskje har det litt å gjøre med at de har behov for å gjøre det de er avla til. Mange raser som ikke egner seg som bare familiehund, men som må ha stimulans tilsvarende det de er avla for å gjøre. For det er faktisk bare de renrasa hundene jeg har hatt dette problemet med, de kjeder seg så lett. Kanskje jeg ikke "lærte" dem at det går an (!) å ta livet litt mer med ro? Synes blandingshunder ofte er lettere å ha med å gjøre.

Neytiri

12.jun.2010 kl.21:44

fritext: Jeg har ikke noe i mot blandingshunder(!), men jeg kunne egentlig ikke tenke meg det selv. Jeg er litt interessert i utstilling, og det er noe jeg vil gjøre. I tillegg til at jeg føler meg mere sikker på hva jeg går til, enn med en blandingshund.

12.jun.2010 kl.21:54

Hahah, minner litt om katten min :p

Mjauer til jeg går ut med henne og så vil hun inn igjen. Mjauer om hun kjeder seg (som er HELE tiden) og mjauer om hun vil ha mat. x] Her er laserleke og å ødelegge møbler det eneste som er populært. :p

Neytiri

12.jun.2010 kl.22:47

<3: Hehe, tror jeg hadde blitt sprø!

Skriv en ny kommentar

Neytiri

Neytiri

18, Lier

Jente på 18 år. Skriver i hovedsak om dyrene mine, men også andre ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits