Det er så koselig!

Vært på tur med gutta i dag. Var der oppe hvor det er

(bildet er ikke akkurat fra dags dato....)

Her slapp vi begge hundene, og de bykset avgårde. Vi møtte på en hund, men begge var overraskende flinke og kom til meg på kommando! Vi møtte også på en litt eldre dame som var på tur, so viste stor interesse for hundene og ble sjokkert over hvor fort de kunne løpe.

Utsikten på vei mot toppen.


Gutta på tur!


Marius skuer utpver regnskyene som er på vei.


Etter turen skal man slappe av på sofaen!

Og nei. han har ikke tisset på seg! Han tok oppvasken og sølte *flire*

2 kommentarer

fritext

19.jun.2010 kl.00:55

Jeg må spørre deg som har greie på dyr:

Jeg starta med èn katt, som fikk to unger (ikke samme kull). Ungene er nå voksne, gutt og jente. I tillegg har vi en husløs katt som er inne hos oss om nettene, den er så snill, og gjør ingenting galt. Bare sover og spiser. To av kattene aksepterte henne, men den eldste, kattemor, ville hele tiden ryke i, og "ta" henne. Etterhvert har denne eldste kattemor blitt fiender med alle kattene. Hun freser og jager dem bort. I de siste månedene har hun valgt å være ute døgnet rundt. Kommer og spiser innimellom, men vil ut med en gang. I det siste er det en av kattene som har begynt å tisse i senger og sofaer. Men vi vet ikke hvem. Er det mest sannsynlig hannkatten eller hokatt? Hva skal jeg gjøre med dette "kaoset"?

Neytiri

19.jun.2010 kl.21:24

fritext: Hmm... Tissing inne i dette tilfellet kommer nok av stress.. Det er ingen fasit på om det er hann eller hunnkatt. Jeg vil anbefale å dra til veterinæren og kjøpe noe som heter Feliway. Det er noe du stikker inn i stikkontakten som utskiller en naturlig duft som kattemødre produserer for katutngene sine, og dette får de rolige og avslappede. Den bør dog først stikkes inn i en kontakt i et lukket rom med litt lufting den første timen, for den KAN lukte svidd, og da er den sjansen ødelagt.

Feiliway'en KAN også roe ned den eldste slik at hun aksepterer den andre. :)

Skriv en ny kommentar

Neytiri

Neytiri

18, Lier

Jente på 18 år. Skriver i hovedsak om dyrene mine, men også andre ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits